25.4.10

No commentΚι ένα mail που έλαβα:
Η ζωή ενός σκύλου στην Ελλάδα..

1η εβδομάδα Σήμερα είμαι ηλικίας μιας εβδομάδας. Τι χαρά να είμαι μέρος αυτού του Κόσμου!

1 μηνός
Η μαμά μου με φροντίζει πάρα πολύ καλά. Είναι μια εξαιρετική μητέρα.

2 μηνών Σήμερα με χώρισαν από τη μητέρα μας. Ήταν πολύ ανήσυχη και με τα μάτια της με χαιρετούσε.Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά μου να με φροντίζει το ίδιο καλά με τη μαμά μου.

4 μηνών Έχω μεγαλώσει πολύ γρήγορα, τα πάντα τραβάνε την προσοχή μου. Υπάρχουν μερικά παιδιά στο σπίτι που μου είναι σαν «μικρά αδερφάκια». Παίζουμε πολύ, τραβάνε την ουρά μου κι εγώ τους δίνω μικρές ψεύτικες δαγκωνιές για πλάκα.

5 μηνών Σήμερα μου φωνάξανε. Η κυρία μου ήταν πολύ αναστατωμένη επειδή ούρησα μέσα στο σπίτι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ πού έπρεπε να το κάνω αυτό. Επίσης, κοιμάμαι στο χωλ. Στεναχωρήθηκα πολύ γι' αυτό!

8 μηνών
Είμαι ένα πολύ χαρούμενο σκυλί! Έχω τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αισθάνομαι τόσο ασφαλής, τόσο προστατευμένος... Νομίζω ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με αγαπάει. Η αυλή είναι όλη δική μου και,συχνά, ξεπερνάω τον εαυτό μου, σκάβοντας στο χώμα σαν τους προγόνους μου, τους λύκους, για να κρύψω το φαγητό. Ποτέ δεν δοκιμάζουν να μου μάθουν τίποτε. Τότε θα πρέπει όλα να πηγαίνουν καλά, όλα αυτά τα πράγματα που κάνω να είναι εντάξει!

12 μηνών Σήμερα έγινα ενός έτους. Είμαι ένας ενήλικος σκύλος. Όμως τα αφεντικά μου λένε ότι μεγάλωσα πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν. Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για μένα!

13 μηνών
Σήμερα με έδεσαν. Σχεδόν δεν μπορούσα να κουνηθώ, να βρεθώ σε λίγο ήλιο όταν κρυώνω, ή να βρω λίγη σκιά όταν ο ήλιος ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό. Λένε ότι θα με επιτηρούν και ότι είμαι αχάριστος. Δεν καταλαβαίνω τίποτε απ' όσα μου συμβαίνουν.

15 μηνών Όλα έχουν αλλάξει τώρα. .. Με κρατάνε συνέχεια κλειδωμένο στη βεράντα. Αισθάνομαι πολύ μόνος. Η «ανθρώπινη» οικογένειά μου δεν με θέλει πια. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι διψάω και πεινάω. Όταν βρέχει, δεν έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου.

16 μηνών
Σήμερα με έβγαλαν από τη βεράντα. Ήμουνα σίγουρος ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με είχε συγχωρέσει. Ήμουν τόσο χαρούμενος που χοροπήδαγα από ενθουσιασμό. Η ουρά μου κουνιόταν σαν τρελή. Επιπλέον, πίστεψα ότι θα με πήγαιναν βόλτα! Κατευθυνθήκαμε προς τον αυτοκινητόδρομο, και άξαφνα, σταμάτησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα και εγώ βγήκα έξω, χαρούμενος, γιατί σκεπτόμουν ότι θα περνάγαμε τη μέρα μας στην εξοχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν. «Ακούστε, περιμένετε!» - γάβγισα. Με ξέχασαν... Έτρεξα πίσω από το αυτοκίνητο με όλη τη δύναμή μου. Η αγωνία μου μεγάλωνε καθώς άρχισα να καταλαβαίνω, ενώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το λαχάνιασμα και αυτοί δεν σταματούσαν, ότι με είχαν εγκαταλείψει!

17 μηνών
Έψαχνα μάταια να βρω το δρόμο για να γυρίσω σπίτι. Είμαι μόνος και αισθάνομαι χαμένος. Στις περιπλανήσεις μου, συναντάω μερικούς ανθρώπους με καλή καρδιά που με κοιτάνε με θλίψη και μου δίνουν λίγο φαγητό. Τους ευχαριστώ με τα μάτια μου, από τα βάθη της ψυχής μου. Εύχομαι να με υιοθετούσαν. Θα ήμουνα τόσο πιστός όσο κανένας άλλος σκύλος! Όμως, αυτοί απλά λένε: «καημένο σκυλάκι, πρέπει να έχει χαθεί».

18 μηνών Πριν από μερικές ημέρες, πέρασα από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδιά μικρά και μεγαλύτερα σαν τα «μικρά μου αδερφάκια». Πλησίασα περισσότερο και μια ομάδα από τα μικρότερα παιδιά, γελώντας, μου πέταξαν πολλές πέτρες, απλά για να δούνε «ποιος σημαδεύει καλύτερα». Μια από αυτές τις πέτρες με χτύπησε στο μάτι και, έκτοτε, δεν μπορώ να δω καθόλου με αυτό το μάτι.

19 μηνών
Είναι απίστευτο. Όταν είχα καλύτερη όψη, οι άνθρωποι με λυπόντουσαν. Τώρα είμαι πολύ αδύνατος και αδύναμος και η όψη μου είναι απαίσια. Έχω χάσει το ένα μου μάτι και οι άνθρωποι με διώχνουν με τις σκούπες όταν προσπαθώ να ξεκουραστώ σε κάποια σκιά.

20 μηνών
Κινούμαι με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία. Σήμερα, ενώ προσπαθούσα να περάσω το δρόμο, με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Βρισκόμουνα στη ζώνη των πεζών για να περάσω το δρόμο, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσω το γεμάτο ικανοποίηση βλέμμα του οδηγού, που έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του που με πάτησε. Εύχομαι να με είχε σκοτώσει! Όμως, απλά μου προκάλεσε εξάρθρωση στα πίσω μου πόδια! Ο πόνος ήταν ανυπόφορος! Τα πόδια μου δεν με υπακούνε και μόλις με τεράστια δυσκολία μπόρεσα να συρθώ στο γκαζόν στην άκρη του δρόμου. Επί δέκα μέρες έχω μείνει εκτεθειμένος στον ήλιο που καίει, στη δυνατή βροχή, στο κρύο, χωρίς φαγητό. Δεν μπορώ πλέον να κουνηθώ. Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Βρίσκομαι σε ένα πολύ υγρό μέρος, και φαίνεται ότι ακόμη και το τρίχωμά μου μαδάει. Κάποιοι περαστικοί ούτε καν με προσέχουν, άλλοι λένε: «μην πλησιάζεις». Είμαι σχεδόν αναίσθητος, όμως, μια ελάχιστη δύναμη από τα βάθη του σώματός μου με αναγκάζει να ανοίξω τα μάτια μου. Η γλυκύτητα στη φωνή της με έκανε να αντιδράσω. «Καημένο μου σκυλάκι, κοίτα πώς σε έχουν αφήσει», έλεγε. Μαζί με την γυναίκα ήταν ένας άντρας με λευκή ποδιά που με ακούμπησε και είπε: «Λυπάμαι, κυρία μου, αλλά αυτός ο σκύλος δεν θα τα καταφέρει. Είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε να βγει από αυτόν τον πόνο και τη δυστυχία». Η ευγενική κυρία, με δάκρυα να τρέχουν ποτάμι στα μάγουλά της, συμφώνησε. Όσο καλύτερα μπορούσα, κούνησα την ουρά μου και την ευχαρίστησα, με τα μάτια μου, για τη βοήθειά της να αναπαυθώ ειρηνικά και ήρεμα. Ενώ αισθανόμουν το ελαφρύ τσίμπημα της βελόνας, πριν από αυτόν τον μακρύ ύπνο, η τελευταία μου σκέψη ήταν: «γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν με ήθελε κανείς;»«Δεν µπορείς να
σώσεις κάθε ζώο στον κόσµο
, όµως για αυτό το ένα που σώζεις, ΕΙΣΑΙ ο κόσµος ΟΛΟΣ».29 σχόλια:

ΦΟΥΛΗ είπε...

με μαύρισες πάλι την ξανά είχα διαβάσει πα πα!!!ας μη βρίσω παλι!!
Καλό βράδυ, το κέρατο μου!!!

AERIKO είπε...

Γαμω την κοινωνια μου..μακαρι να ηταν αυτη η ιστορία ενος σκυλιου..

«γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν µε ήθελε κανείς;». Ποσα παιδακια το ρωτουν και ποσα θα το ρωτησουν ακόμα.. Ποσοι οδοιποροι και ασθενεις..ποση πια η σκληροτητα αυτου του κοσμου που ζουμε..

Πορτες ανοιχτες καρδιες κλεισμενες..αστα..!!

Καλο βραδυ και Ομορφη εβδομαδα κι απο δω.Τρυφερο φιλι.!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Το ξερω αυτο Αγγελα, πανω απο δυο χρονια πανε που το εχω δει και πραγματικα, no comment
Τι να λεμε τωρα....

matriga είπε...

Τι κρίμα που κάθε φορά που θα το διαβάζουμε να βλέπουμε πως δεν άλλαξε κάτι...

Φιλιά και καλή εβδομάδα, Αγγελική μου

D.Angel είπε...

....................

ELENI είπε...

NO COMMENT!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ελεγεια είπε...

ενα αχ μου βγηκε

τι να πω

CHRISTOBAL είπε...

Εξαιρετικό!! Είναι και για ανθρώπους και για σκύλους και για οτιδήποτε νιώθει.
Η τελευταία φράση ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ. Ο καθένας ας βάλει εκεί που λέει ζώο, παιδί ή γέρο ή γυναίκα.

you may say i'm a dreamer.. είπε...

Τώρα αν σου πω ότι για κάποιο περίεργο λόγο νιώθω τύψεις.Παρόλο που δεν έκανα κάτι άσχημο,ούτε προκάλεσε ποτέ πόνο εσκεμμένα,νιώθω τύψεις.Για το έιδος μου μάλλον,το ντεμέκ ανθρώπινο.Πφφφφ!Σκατά σκατά σκατά!

Lilith είπε...

Πόσο κάρμα μπορεί να μαζεύουν αυτοί οι "άνθρωποι";
Εύχομαι ΠΟΛΥ! Πάρα πολύ!
Να επιστρέφουν και να ξαναεπιστρέφουν till the end of time!

zoyzoy είπε...

Μου μαύρισες την ψυχή με το βίντεο και το γράμμα αν και το'χα ξαναδιαβάσει ένα κόμπο και πάλι ένιωσα!
Πιστεύω αυτοί που φέρονται έτσι στα ζώα φέρονται ανάλογα και στους ανθρώπους χωρίς αισθήματα κούφια κορμιά είναι!

Τι φρικιαστικό βίντεο!!

Φιλάρες θαλασσινές!!

D.Angel είπε...

.............
Σας ευχαριστώ που περάσατε και σήμερα! Φιλιά πολλά σε όλους

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

H μοίρα των ζώων ανάμεσα στα θηρία τους ανθρώπους. Κι αυτά συνεχίζουν να μας μαθαίνουν ν' αγαπάμε...

korallenia είπε...

Αγγελάκι μου,

Είναι πανέμορφο κείμενο…η κάθε λέξη του πολύ ταιριαστή δίπλα στις άλλες…και όλες μαζί αγγίζουν ευαίσθητες χορδές…έχω μια τρελλή αγάπη με τα ζώα…

Είναι φορές που η αναισθησία και η βιαιότητα κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια δυστυχώς…

Όμορφη η σκέψη σου να το μοιραστείς μαζί μας…

Να έχεις ένα όμορφο βράδυ και πολλά φιλιά!

D.Angel είπε...

Φαίδωνα καλησπέρα!
Πόσο δίκιο έχεις!
Φιλιά πολλά κ καλό σου βράδυ!

Κοραλλένια μου
σ ευχαριστώ πολύ!
Να σαι καλά!
Καλό σου βράδυ

you may say i'm a dreamer.. είπε...

ένα διαφορετικό σ γαπώ!

D.Angel είπε...

Εφαγες ένα α αλλά είναι οκ!
Dreameraki μου σ ευχαριστώ πολύ!
Κάνε μου ένα μάθημα τώρα!
Δεν ξέρω να το κάνω αυτό
:( :(
Σμουατς πολλά

you may say i'm a dreamer.. είπε...

Αααααα!Ήρθε η σειρά μου να βάλω γυαλιά!Δεν έχεις καλέ mail να σου το στείλω απευθείας εκεί;;

you may say i'm a dreamer.. είπε...

Done!Φιλιά!

D.Angel είπε...

Ευχαριστώ πολύ
To έλαβα ;)
Kisses

NANTIA-BAD RELIGION 7 είπε...

Γιατί καλή μου???
Καλή εβδομάδα!!

D.Angel είπε...

;;;;;;;;;

Kristine Swan είπε...

Δεν νομίζω πως μπορώ να βρω το κατάλληλο σχόλιο...ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι τόσο αναίσθητος και άπονος!

D.Angel είπε...

..........
Ευχαριστώ πολύ που πέρασες!
Τα φιλιά μου!

Ανώνυμος είπε...

Έχω ήθελα να δημοσιεύσετε κάτι σαν αυτό στην ιστοσελίδα μου και αυτό μου έδωσε μια ιδέα. Στην υγειά σου.

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία θέση. Αγαπώ πραγματικά την ανάγνωση αυτού του είδους ή είδη. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τι άλλοι έχουν να πουν.

D.Angel είπε...

Ανώνυμε δεν σ αγνοώ!
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω
τι θες να πεις!
Δώσε ένα λινκ να σε
διαβάσω! Ευχαριστώ που πέρασες
Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

i've to admit that i generally get bored to learn the entire thing however i believe you can add some value.Bravo!

D.Angel είπε...

:) :)
Σ ευχαριστώ πολύ!
προσπάθησε αν μπορείς
να μην γράφεις ανώνυμα
γιατί κατά τύχη τα διαβάζω
τα σχόλια! Υπάρχει κίνδυνος
να διαγραφούν αυτόματα
και να μην προλάβω να τα δω!
Ευχαριστώ